Et sprudlende
samarbejde!


Denne kombination af Mauds kreative ideer og Henriks stærke erfaring med Inside Design House, gør dem til et stærkt team med hver deres erfaring. Sammen udgør de hele spektret. Indretningen, farverne. kvalitetsmøblerne og fed kunst på væggene. De kan tage dig i hånden fra dag et – vise dig vejen, og få tingene til at ske. Sammen er de et makkerpar med sprudlende energi og overskud. De vægter kvalitet, flot design, detaljer og visualisering højt, og går aldrig på kompromis! De er 100 % dedikerede til indretning af erhverv-, offentlige-, og private virksomheder, og står altid klar til at snakke med dig. Så er du frisk på et spændende samarbejde, så kontakt Inside Design House – og de vil vise dig vejen.Maud Boesen, 1981
Kunstner Esbjerg

Med mere end 20 års erfaring indenfor malerier, kunst og indretning, er Maud altid klar på en fed opgave. Om det er det mindre kontor der skal ha en overhaling eller det helt store projekt der skal nytænkes, så er Maud skarp til at se mulighederne og hjælper gerne i hele projektet. Med et frisk pust og øje for detaljer kan kontoret få nyt liv og give ny spændende energi til arbejdspladsen. Hun er stærk i de store malerier og har mange års erfaring i at rådgive og vejlede virksomheder om farvevalg, størrelser og placering. Som kunstner kan hun visualisere virksomheden i malerier, tryk og skulpturer, på den måde kan hun skabe en formidling af  netop din virksomheds grundværdier via kunsten på væggene. Så der er en rød tråd i det du ser og oplever.

Kunstner som en del
af virksomheden.

Som en del af virksomheden INSIDE Design House er Maud en vigtig brik hvad angår nytænkning, indretning og farvehåndtering. Både hvad angår design og kunst. Hun er stærk i det visuelle og kan se det færdige resultat før det er lavet.  Endvidere kan hun formidle ideerne og i stærkt samarbejde med dig , få det hele til at gå op i en højere enhed.Jeg hedder Henrik Ø. Andersen
Jeg er indehaver af Inside Design House

Tillid, tryghed og troværdighed er hjørnestenene i vores koncept hos Inside Design House. Hvorfor vælge Inside Design House A/S som samarbejdspartner? Inside Design House A/S adskiller sig fra de fleste af konkurrenterne ved, at vi er 100 % dedikerede til indretning af erhvervsvirksomheder.

Skal Jeres virksomhed have nye kontor-, møde- eller kantinemøbler af god kvalitet og flot design, til de rigtige priser, er I velkomne til at kontakte os for materialefremsendelse, samt et uforpligtende møde.

Du er altid velkommen til at kontakte os på +45 30 31 37 77 eller på henrik@insidedesignhouse.dk

Med venlig hilsen

web by the friendly dotpeople