"Indretning er mere end bare pænt – det er essensen af dig."


Vi er med 25 års erfaring en habil rådgiver når det kommer til materialer, møbler og belysning. Værktøjskassen er derfor i orden. Det sidste og vigtigste er samarbejdet med kunden, hvilket udgør grundstenen i enhver indretning. Hvis ikke vi får identificeret og skabt det DNA, der udspringer fra enten personerne, indretningen eller virksomheden bag, har vi fejlet. Vi leverer hver gang en løsning, der afspejler udgangspunktet.Nyt samarbejde med lokal kunstner

Inside Design House ApS forhandler en lang række af de allerbedste danske og skandinaviske møbelbrands. Vi er specialiseret i at indrette for det danske erhversliv og arbejder altid tæt sammen med kunden for at løse den specifikke opgave. Kun det bedste! Hverdagens brug af møbler og inventar kan sætte sine spor, derfor har vil valgt kun at sælge den allerbedste kvalitet, som sikrer din virksomhed får glæde af møblerne i lang tid.

Indretning, rådgivning og økonomi

Med en erfaring fra nogle af de største møbelkæder i Danmark, ved vi hvordan man får det bedste ud af budgettet. Vi har en omfattende viden om kvalitet og holdbarhed som er ligeså vigtigt som udseendet. Vi arbejder med nogle af de fineste mærker, men der findes andre som kvalitetsmæssigt er helt på højde og til alle budgetter. Tag kontakt til os og få en uforpligtende snak med vores konsulenter.Jeg hedder Henrik Ø. Andersen
Jeg er indehaver af Inside Design House

Tillid, tryghed og troværdighed er hjørnestenene i vores koncept hos Inside Design House. Hvorfor vælge Inside Design House A/S som samarbejdspartner? Inside Design House A/S adskiller sig fra de fleste af konkurrenterne ved, at vi er 100 % dedikerede til indretning af erhvervsvirksomheder.

Skal Jeres virksomhed have nye kontor-, møde- eller kantinemøbler af god kvalitet og flot design, til de rigtige priser, er I velkomne til at kontakte os for materialefremsendelse, samt et uforpligtende møde.

Du er altid velkommen til at kontakte os på +45 30 31 37 77 eller på henrik@insidedesignhouse.dk

Med venlig hilsen

web by the friendly dotpeople